Savjeti nutricioniste

Kineska tradicionalna mudrost i nutricionizam

Nutricionist odgovara na sva vaša pitanja kako kombinirati prehranu sa prirodnim preparatima na bazi TKM.


Radionica kineske tradicionalne medicine

 • 04.04.2016. Zagreb
 • 07.04.2016. Rijeka
 • 10.04.2016. Rijeka
 • 19.04.2016. Karlovac
 • 26.04.2016. ZagrebLjutnja:
Oslabljuje vam jetru.

Tuga:
Oslabljuje vam pluća.

Briga:
Oslabljuje vam trbuh

Stres:
Oslabljuje vam srce i mozak.

Strah:
Oslabljuje vam bubrege
Tribestan  - tribulex

 Trenutno tribestana nemamo u ponudi.

Preporučamo vam da po najnižoj cijeni kupite Tribulus Extreme online. Vrhunski preparat   od kompanije "Now Foods"

Vrhunska kombinacija tribestana, organske make, ekstrakt ashwagandhe, ekstrakt zelenog čaja, Epidium ekstrakt, Damiana.

Tribulus Extreme, 90 Veggie kapsula za samo 117,68 kn + 4$ poštarine. Najveća ušteda
Tribulex

 • Povećava prirodne razine testosterona
 • Povećava libido
 • Povećava snagu
 • Povećava lutenizirajuće hormone
 • Povećava sintezu proteina
 • Učinkovit je diuretik


Cijena 190,00kn
Pakiranje: 90 kapsula

TRIBULEX 750 mg sastoji se od biljke tribulus terrestris koja raste u blagim klimama i tropskimkrajevima. Tribulus terrestris se koristi već stoljećima u Grčkoj, Indiji i Africi za povećanje fertileteta i pomlađivanju tijela.Nedavne studije su pokazale da iako Tribulus ne sadržava hormone, povećava zdravlje hormona i mušku reproduktivnost. Tribulus koriste elitni svjetski sportaši, a mogu ga koristiti i rekreativci. MVP nutrition TRIBULEX 750 mg sadrži minimalno 45%saponina što ga čini jednim od najsnažnijih formula na tržištu. Ovaj proizvod se koristi i kao diuretik,za tretiranje neplodnosti i za povećanje libida.
Laboratorijske studije pokazuju da se povećava proizvodnja spermija kai i njihova mobilnost nakon 30 dana uzimanja Tribulex-a. Dvije druge studije su izvjestile o povećanoj proizvodnji testosterona i testiskog sazrijevanja.

U čemu mi Tribulus može pomoći?
Tribulus terrestris se promovira kao podizač testosterona. Studije su pokazale više od 50% povećanja testosterona kada se uzima Tribulus Terrestris biljka. TRIBULEX 750 mg povećava uzdizajući učinak testosterona kroz povećanje lutenizirajućeg hormona (LH). LH je odgovoran za upućivanje vašeg tijela na proizvodnju testosterona. Laboratorijske studije pokazuju da se povećava proizvodnja testosterona, proizvodnja spermija kao i njihova mobilnost. Povećavanjem razine testosterona u tijelu povećavaju se anaboličke funkcije (izgradnja mišića) te snaga mišića.

Upotreba:
Uzeti jednu kapsulu svakih 8 sati

Svima  preporučam i najmoćniju kombinaciju za zglobove glukozamin i ekstrakt agarikusa Flexy
Tribulus Xtreme

 • Najučinkovitija formula za podizanje razine testosterona
 • Glavni sastojak: Horny Goat Weed, Maca, Tribulus Terrestris
 • Najčišći ekstrakti stimulativnih biljaka
 • Povećava libido i seksualne funkcije
 • Nije sintetički, već potpuno prirodan proizvod
 • Daje dodatnu energiju i poboljšava cirkulaciju

Cijena 270,00 kn
pakiranje: 90 kapsulaTRIBULEX XTREME je najnovije i najsnažnije dostignuće među proizvodima za poticanje proizvodnje muškog spolnog hormona (testosterona). Tribulex Xtreme je neusporediv spoj učinkovitih i klinički dokazanih endogenih akceleratora testosterona. Sadrži visoko kvalitetne ekstrakte najveće potentnosti poput: Tribulus terrestris, Avena Sativa, Horny Goat Weed, Maca i Gynostemma Pentaphyllum, koji ga čine njasnažnijom formulom za podizanje testosterona na tržištu.
Ovaj biljni kompleks ima višestruke stimulativne efekte na reproduktivne funkcije. Daje vam vrhunske performanse snage i izdržljivosti, pozitivnu ravnotežu dušika te pojačanu sintezu proteina. Kada je kombiniran sa efektivnim treningom i pravilnom prehranom- Tribulex Xtreme daje ekstremne rezultate dosad nezabilježene kod ostalih proizvoda..

Tribulus terrestris
Tribulus Terrestris je biljka koja se već stoljećima koristi za povećanje fertileteta i pomlađivanju tijela. Glavni učinci bijke su da povećava libido, poboljšava i produžuje ejakulaciju, izradu spermatozoida te povećava aktivnost i količinu spermatozoida. Povećava uzdizajući učinak testosterona kroz povećanje lutenizirajućeg hormona (LH). LH je odgovoran za upućivanje vašeg tijela na proizvodnju testosterone. Povećavanjem razine testosterona u tijelu povećavaju se anaboličke funkcije (izgradnja mišića) te snaga mišića.

Avena Sativa
Avena Sativa dokazano povećava razine lutenizirajućeg hormona i testosterona. Kad god tijelo proizvodi endogeni testosteron ili testosteron putem prohormonske konverzije dio tog testosterona dijelovi ostaju vezani i nevezani. Avena Sativa se smatra da ima jedinstvenu sposobnost da poveća nevezani ili slobodni testosteron. Nevezani testosteron je dio testosterona koji vrši anaboličke i androgene funkcije. Vezani testosteroni se sastoje od spolnih hormona vezujućeg globulina (SHBG) i albumina, koji čine većinu cirkulirajućih testosterona. Povećanjem LH i ukupnog testosterona u kombinacji sa povećanjem slobodnih ili aktivnih testosterona rezutira dramatičnim efektima.

Horny Goat Weed
Horny Goat Weed (epidemium) je biljka uzgajana u Aziji i Mediteranskom području, koristi se već stoljećima u sportske te medicinske svrhe kao sredstvo za povećanje libida i potencije. Snižava razinu kortizola (hormona stresa).Visoke razine kortizola uzrokovanog stresom pogoršavaju libido te djeluju negativno na volju i opće stanje.
Horny Goat Weed smatra se najboljim prirodnim aktivatorom libida i seksulane želje, kako za muškarce, tako i za žene. Osim jačanja seksualne želje dokazano poboljšava i cirkulaciju, umanjuje umor te poboljšava proizvodnju sperme.

Maca Root
Tradicionalno uzgajana u andskim prostorima na visinama preko 3500 m zbog svojih svojstva kao izvor energije snage i plodnosti. Poznata je i pod nazivom „Peruanski ginseng“ jer daje snagu, energiju i potiče seksualnu aktivnost. Zbog njezinih prirodnih i snažnih svojstava koristi se kod erektilne disfunkcije.

Gynostemma Pentaphyllum
Također poznat kao jiaogulan je moćan spoj nezaobilazan za svakog ozbiljnog sportaša. Uz glavne sastojke sadrži i mnoge esencijalne aminokiseline, vitamine i minerale, uključujući selen, magnezij, cink, kalcij, željezo, kalij, mangan, fosfor, itd.Gynostemma Penthaphyllum je adaptogen, to znači da je prirodni biljni proizvod namijenjen za povećanje otpornosti tijela na stres, traume, tjeskobu i umor.Vraćanje homeostaze nakon napornih treninga ovim korisnim antioksidantom, imunološko modulirajućim sastojkom, zaštitnikom kardiovaskularnog sustava te anti-thrombic i anti-ageing proizvodom, ključ je za postzanje potpune efektivnosti treninga.


Svima  preporučam i najmoćniju kombinaciju za zglobove glukozamin i ekstrakt agarikusa Flexy


Najpovoljnije do vodećih organskih prirodnih pripravaka

Solgar, Twinlab,  New food, Bests doctor i mnoštvo drugih vodećih brendova u svijetu po  najpovoljnijim cijenama i najnižoj dostavi.
Dostavljaju praktično u sve zemlje svijeta. Tako da vam je to najbolji izbor i sigurna ušteda i do 50%