Savjeti nutricioniste i Tiens

Vodeći preparati na bazi tradicionalne kineske medicine i prehrana.

Ja sam nutricionistica Ksenija Sušac. 13 godina koristim i preporučam preparate kompanije Tiens. Imam veliko iskustvo na tom polju.

Nazovite me i saznajte:

- koje preparate koristiti,

- u koje vrijeme ih piti,

- što jesti i kada,

Nazovite me na mob:

098/ 820 561


Prisustvujte  radionicama i edukacijama o kineskoj tradicionalnoj medicini.


Ljutnja:
Oslabljuje vam jetru.

Tuga:
Oslabljuje vam pluća.

Briga:
Oslabljuje vam trbuh

Stres:
Oslabljuje vam srce i mozak.

Strah:
Oslabljuje vam bubregeUSKLADITE PREHRANU SA STANJEM ORGANIZMARavnoteža u  prehrani

Temeljni pristup kineske tradicionalne mudrosti je težnja ka ravnoteži i harmoniji.

Na materijalnoj razini to se postiže stvaranjem ravnoteže u prehrani. To jest unošenjem onih tvari koje nedostaju pazeći na ravnotežu Yin i Yang principa.

Nahraniti organizam onim što mu nedostaje i to samo prirodnim pripravcima. Jer samo priroda može vratiti prirodno stanje.


Većina ljudi se nepravilno hrani i ne unosi u organizam sve što je potrebno za normalan rad. Industrijska obrada mlijeka smanjila je količinu kalcija koju možemo dobiti iz njega. Te je nužno nadoknaditi taj manjak.

Kod muškaraca iznad 40 godina problem se javlja sa nedostatkom cinka te svremenom dolazi do problema i sa potencijom i sa radom prostate.

Brza prehrana ruši krvnu sliku i slabi organizam.  Te je važno nadoknaditi manjak hranljivih tvari.

  • Sastav: Gelaktooligosaharidi (GOS) 4331 mg, nemasno mlijeko u prahu 3200 mg, prah ribljih kostiju 1600 mg (kalcija 360 mg (45 %RDA*)) , nemliječna zamjena za mliječni krem 600 mg, kakao u prahu 200 mg, saharinska soda zaslađivač 10 mg, askorbinska kiselina 7.5 mg (12.5%RDA*), aroma vanile 5 mg, aroma etil maltol 3 mg, željezo (sulfat) 2 mg, retinol vitamina D 2 µg (40 %RDA*), kolekalciferol vitamin A 106 µg (13.25%RDA*).
  • Njegova apsorpcija u organizmu je 90%. što ga čini jedinstvenim i odatle Mnoštvo iskustava na sve strane svijeta sa njegovom primjenom.Sastav: laktat cinka, glukoza, prah bjelanjka jajeta
  • Djelovanje: sudjeluje u preko 200 funkcija u organizmu. neophodan za pravilan rast i razmnožavanje stanica, aktivno djeluje na imunitet. Potreban je za pravilan rad reproduktivnih organa, sudjeluje u razgradnji masnoća, učinkovito djeluje na pravilnu funkciju vida.  • Sastav: prašak prirodne suhe spiruline, fermentirani micelij kordicepsa, beta karoten
  • Djelovanje: spirulina je plavo-zelena alga koja sadrži 65% kvalitetnih bjelančevina u čijem je sastavu 18 aminokiselina, od kojih je 8 esencijalnih. Bogata je vitaminima, mikroelementima i hranjivim vlaknima te čisti organizam od toksina, regulira kolesterol i trigliceride. Učinkovita je protiv anemije. Preporuča se dijabetičarima i osobama s neodgovarajućom prehranom.

Uštedite i više od 50% na kupnji: detaljnije