Savjeti nutricioniste i Tiens

Vodeći preparati na bazi tradicionalne kineske medicine i prehrana.

Ja sam nutricionistica Ksenija Sušac. 13 godina koristim i preporučam preparate kompanije Tiens. Imam veliko iskustvo na tom polju.

Nazovite me i saznajte:

- koje preparate koristiti,

- u koje vrijeme ih piti,

- što jesti i kada,

Nazovite me na mob:

098/ 820 561


Prisustvujte  radionicama i edukacijama o kineskoj tradicionalnoj medicini.


Ljutnja:
Oslabljuje vam jetru.

Tuga:
Oslabljuje vam pluća.

Briga:
Oslabljuje vam trbuh

Stres:
Oslabljuje vam srce i mozak.

Strah:
Oslabljuje vam bubregeUSKLADITE PREHRANU SA STANJEM ORGANIZMA
Preprati na bazi kineske tradicionalne medicine


Godinama  koristim i preporučam Tiensove preparate na bazi kineske tradicionalne medicine i najmodernije tehnologije.  Imam mnoštvo pozitivnih povratnih informacija kod onih koji su koristili ove preparate. Temelj su mojih preporuka. Kompanija Tiens je vodeća u svijetu na polju kineske tradicionalne mudrosti.

Teorija o pet elemenata pruža osnove za preporučivanje ovih proizvoda. Važno je također i vrijeme korištenja preparata kako bi njihov učinak bio maksimalan.

Potrebno je:

 • očistiti organizam,
 • nahraniti ga i
 • ojačati organe.
Detoksikacija

Znači izbaciti toksine iz tijela. Nepravilna prehrana, stres i zagađenje okoliša povećavaju unos toksina u naš organizam, što utječe direktno na naše zdravlje. Danas konzumiramo hranu s puno kolesterola, a malo voća i povrća te neredovito ili nikako ne vježbamo. Sve to dovodi do opasnog taloženja otrovnih supstanci u krvnim žilama - nešto poput kamenca u posuđu. Vremenom će ti talozi oštetiti i stanjiti krvne žile, čineći ih krhkima i neelastičnima, uzrokujući povišeni krvni tlak.

Organizam ima dovoljno sposobnosti da obnovi svoje zdravlje .  Samo je potrebno dovesti sve u stanje kada organizam nije bio zatrovan sa svime i gladan puno toga. Čišćenjem se stanje vraća u vrijeme kada nije bilo otrova i naslaga u tijelu.


 • Sastav: različite vrste zelenog čaja, lišće lotosa i različite vrste kineskih trava
 • Djelovanje: čisti krvožilni sustav od masnih naslaga, tonizira krvne žile, omogućava pravilnu izmjenu tvari (metabolizam) i izbacuje toksine iz organizma. Preventiva kod onkoloških bolesti i bolesti jetre. • Sastav: zečje uho (kinesko), korjen "bjelocvjetne jezgre breskve", šafranika i drugo kinesko bilje
 • Djelovanje: učinkovito potiće čišćenje jetre i poboljšava cirkulaciju. Vraća koži elastičnost i eliminira pigmentne mrlje. Uklanja slobodne radikale te tako štiti od prijevremenog starenja. • Sastav: hitin (15%), i hitozan (85%) iz oklopa morskih rakova
 • Djelovanje: učinkovito čisti organizam od toksina, regulira kolesterol i krvni tlak, poboljšava izmjenu tvari u organizmu. Apsorbira i izbacuje radioaktivne tvari iz organizma. Preventiva kod onkoloških bolesti, sprječava širenje kancerogenih stanica krvožilnim sustavom.


Nahranite organizam


Većina ljudi se nepravilno hrani i ne unosi u organizam sve što je potrebno za normalan rad. Industrijska obrada mlijeka smanjila je
količinu kalcija koju možemo dobiti iz njega. Te je nužno nadoknaditi taj manjak.

Kod muškaraca iznad 40 godina problem se javlja sa nedostatkom cinka te svremenom dolazi do problema i sa potencijom i sa radom prostate.

Brza prehrana ruši krvnu sliku i slabi organizam.  Te je važno nadoknaditi manjak hranljivih tvari.
Eliksir od kineske datulje preporučam svima koji imaju
manjak željeza i slabiju krvnu sliku
 • Sastav: Gelaktooligosaharidi (GOS) 4331 mg, nemasno mlijeko u prahu 3200 mg, prah ribljih kostiju 1600 mg (kalcija 360 mg (45 %RDA*)) , nemliječna zamjena za mliječni krem 600 mg, kakao u prahu 200 mg, saharinska soda zaslađivač 10 mg, askorbinska kiselina 7.5 mg (12.5%RDA*), aroma vanile 5 mg, aroma etil maltol 3 mg, željezo (sulfat) 2 mg, retinol vitamina D 2 µg (40 %RDA*), kolekalciferol vitamin A 106 µg (13.25%RDA*).
 • Njegova apsorpcija u organizmu je 90%. što ga čini jedinstvenim i odatle mnoštvo iskustava na sve strane svijeta a njegovom primjenom.


Cink

 • Sastav: laktat cinka, glukoza, prah bjelanjka jajeta
 • Djelovanje: sudjeluje u preko 200 funkcija u organizmu. neophodan za pravilan rast i razmnožavanje stanica, aktivno djeluje na imunitet. Potreban je za pravilan rad reproduktivnih organa, sudjeluje u razgradnji masnoća, učinkovito djeluje na pravilnu funkciju vida. • Sastav: prašak prirodne suhe spiruline, fermentirani micelij kordicepsa, beta karoten
 • Djelovanje: spirulina je plavo-zelena alga koja sadrži 65% kvalitetnih bjelančevina u čijem je sastavu 18 aminokiselina, od kojih je 8 esencijalnih. Bogata je vitaminima, mikroelementima i hranjivim vlaknima te čisti organizam od toksina, regulira kolesterol i trigliceride. Učinkovita je protiv anemije. Preporuča se dijabetičarima i osobama s neodgovarajućom prehranom.Ojačajte svoje organe

Osim detoksikacije i balansirane prehrane, također trebamo slušati preporuke nutricionista da prilagodimo našu prehranu i osiguramo pravilan unos dodataka prehrani kako bi postigli balans u ogranizmu. te je potrebno ojačati funkcije organizma, kao što su funkcije probavnog trakta, krvožilnog sustava, dišnog sustava, urinarnog i endokrinog sustava


 • Sastav: prašak fermentiranog micelija kordicepsa i odabranih tvari
 • Djelovanje: izvrsno sredstvo za poboljšanje imuniteta.
 • Kontraindikacije: ne preporuča se trudnicama i dojiljama


 • Sastav: odabrane biljke podrijetlom iz Kine, vitamin C
 • Djelovanje: visok učinak u opskrbi organizma kisikom (srce, mozak), poboljšava izmjenu tvari u organizmu, smanjuje šećer i kolesterol. Preporuča se preventiva bolesti krvožilnog sustava, ciroze jetre, onkoloških bolesti, suprimiranje tumora, raka pluća, grlića maternice, jetre u ranoj fazi. Osobito se preporuča osobama koji žive i rade u ekološki teškim uvjetima. • Sastav: pripremljen na bazi ekstrakta koštica crnog grožđa u čijem su sastavu fioflafonoidi (prirodni antioksidansi) i resveratrol (vigor rousing)

 • Djelovanje: vrlo jak antioksidant, puno jači od vitamina E, C, betakarotena, te štiti organizam od djelovanje slobodnih radikala.
 • Sastav: ulje pšeničnih klica koje sadrži vitamin E, lecitin i puno drugih korisnih tvari
 • Djelovanje: zbog velikog sadržaja vitamina E djeluje preventivno kod krvožilnih i onkoloških bolesti. Preporuča se kod bolesti kože, impotencije, vida, osječaja umora.