Savjeti nutricioniste i Tiens

Vodeći preparati na bazi tradicionalne kineske medicine i prehrana.

Ja sam nutricionistica Ksenija Sušac. 13 godina koristim i preporučam preparate kompanije Tiens. Imam veliko iskustvo na tom polju.

Nazovite me i saznajte:

- koje preparate koristiti,

- u koje vrijeme ih piti,

- što jesti i kada,

Nazovite me na mob:

098/ 820 561


Prisustvujte  radionicama i edukacijama o kineskoj tradicionalnoj medicini.


Ljutnja:
Oslabljuje vam jetru.

Tuga:
Oslabljuje vam pluća.

Briga:
Oslabljuje vam trbuh

Stres:
Oslabljuje vam srce i mozak.

Strah:
Oslabljuje vam bubregeUSKLADITE PREHRANU SA STANJEM ORGANIZMA


 Ojačajte svoje organe

Osim detoksikacije i balansirane prehrane, također trebamo da prilagodimo našu prehranu i osiguramo pravilan unos dodataka prehrani kako bi postigli balans u ogranizmu.

Te je potrebno ojačati funkcije organizma, kao što su funkcije probavnog trakta, krvožilnog sustava, dišnog sustava, urinarnog i endokrinog sustava.

U tradicionalnoj kineskoj medicini pet je elemenata: drvo, vatra, zemlja, metal i voda. To su temeljni elementi našeg univerzuma koji odgovaraju  ljudskoj jetri, srcu, slezeni, plućima i bubrezima.

Ravnoteža pet elemenata održava ravnotežu Yina i Yanga. Kod preporuka bitno je poštivati interakciju elemenata (organa) te čovjeku pristupiti kao cjelini, a ne po djelovima što je srž tradicionalne kineske mudrosti.


Jedan od najtraženijih kordicepsa u svijetu i Kini. Mnoštvo zadovoljnih dugogodišnjih korisnika je najbolja preporuka za njega. Preporučam ga svima

  • Sastav: prašak fermentiranog micelija kordicepsa i odabranih tvari  • Sastav: odabrane biljke podrijetlom iz Kine, vitamin C
  • Djelovanje: visok učinak u opskrbi organizma kisikom...
Biljka ginostemija raste u brdovitim šmama koje su uvijek pod maglom. Lišć ginostemije obiluje blagotvornim saponinima. Ova tvar biološi je aktivna i pokazuje neobičo djelovanje na žvi organizam. U drevnim vremenima, kako je navedeno u djelu “Biljka koja spašva žvot u nerodnoj godini”, saponini su se primjenjivali kao sredstvo za suzbijanje upalnih procesa, za snižvanje temperature, kao antitoksičo sredstvo pri trovanju hranom i za liječnje takvih bolesti kao šo je infekcijski hepatitis.  • Sastav: pripremljen na bazi ekstrakta koštica crnog grožđa u čijem su sastavu fioflafonoidi (prirodni antioksidansi) i resveratrol (vigor rousing)

  • Djelovanje: vrlo jak antioksidant, puno jači od vitamina E, C, betakarotena, te štiti organizam od djelovanje slobodnih radikala.

  • Sastav: ulje pšeničnih klica koje sadrži vitamin E, lecitin i puno drugih korisnih tvari
  • Djelovanje: zbog velikog sadržaja vitamina E djeluje preventivno kod krvožilnih i onkoloških bolesti. Preporuča se kod bolesti kože, impotencije, vida, osječaja umora.