Savjeti nutricioniste i Tiens

Vodeći preparati na bazi tradicionalne kineske medicine i prehrana.

Ja sam nutricionistica Ksenija Sušac. 13 godina koristim i preporučam preparate kompanije Tiens. Imam veliko iskustvo na tom polju.

Nazovite me i saznajte:

- koje preparate koristiti,

- u koje vrijeme ih piti,

- što jesti i kada,

Nazovite me na mob:

098/ 820 561


Prisustvujte  radionicama i edukacijama o kineskoj tradicionalnoj medicini.


Ljutnja:
Oslabljuje vam jetru.

Tuga:
Oslabljuje vam pluća.

Briga:
Oslabljuje vam trbuh

Stres:
Oslabljuje vam srce i mozak.

Strah:
Oslabljuje vam bubregeUSKLADITE PREHRANU SA STANJEM ORGANIZMAHigijenski ulošci sa aktivnim kisikom i negativnim ionima

Preporučam ih svim ženama. Posebno onim koje imaju ginekoloških problema

Od higijenskih uložaka koji imaju višestruku funkciju  preporučam   AIRIZ uloške. Oni su bez konkurencije zbog svoje djelotvornosti.

Patentirani anionski čip koji može otpustiti do 6100 negativnih iona/cm3. Ovo je najveća koncentracija aniona koja se može pronaći u higijenskim ulošcima

Patentirana formula aktivnog kisika je ravnomjerno raspršena i uključuje  esencije peperminta i lavande. Njihova glavna uloga je  protuupalna,    antibakterijska, te unapređuje  metabolizam.

Inovativni upijajući  površinski sloj tankog i mekog pamuka omogućuje da se tekućina upija tri puta brže nego kod običnih higijenskih uložaka. 

Patentirani  tekući sloj sa jedinstvenim oblikom propusnih otvora za brže upijanje i sprečavanje povrata tekućine 

Patentirani znanstveni  ljepljivi dizajn sa punom ljepljivom trakom. Sa većom svakodnevnom zaštitom i udobnošću. Ljepilo je ne toksično i ne ostavlja talog. 

Čist, mekan, nježan pamučni materijal , u potpunosti bez klora. 100% prirodan , biorazgradiv i protualergijski. Aktivni kisik i anioni  imaju funkciju održavanja pH ravnoteže


8 zaštitnih slojeva sa jedinstvenim dizajnom
 

1. sloj:   Tanki svilekansti i mekani brzoupijajući pamuk omogućuje tekućini tri puta brže upijanje nego kod obuičnih higijenskih uložaka

2. sloj:   Aktivni kisik i negativni ioni  pomažu u spriječavanju rasta bakterija, mikroba i održavaju zdravlje s prirodnim procesima.

3. sloj:   Prozračni papir koji omogućuje prijelaz molekula vode u plinovito stanje koje brzo odstranjuje vlažan zrak

4. sloj:   Super upijajući donji dio

5. sloj:   Jedinstveno i ekskluzivno punjenje za uravnoteženo upijanje koja sprečava propuštanje.

6.sloj:   Prozračni propustljiv sloj omogućuje prijelaz molekula vode u plinovito stanje koji brzo odstranjuje vlažan zrak i toplinu između uloška i kože.

7.sloj:   Prozračni donji sloj koji omogućuje protok zraka.

8.sloj:   Za vaše ugodno kretanjeKsenija
Prezadovoljna sam sa Tiensovim higijensakim ulošcima. Od kada ih nosim osjećam se lagodno, sigurnije. U toku ciklusa osjećaj svježine je dominantan  Uistinu ženi vraća dostojanstvo. Moje prijateljice nose ove uloške na moju preporuku. Na svadbi na kojoj smo bili skupa koristile su ih prvi put i sve su mi bile zahvalne. Moja  prijateljica Mirela  bila je iznenađena kako tokom vrućih dana nema više problema sa ulošcima. Sada kupuje za sebe i kćer redovito. Mojoj  sestričini Jasni je toplije kada koristi svakodnevno uloške što joj je bitno jer često bravi vani.

Jelena
Imala sam probleme sa spuštenom maternicom zbog tri uzastopna poroda. Nosim Tiesnove uloške već mjesecima i prezadovoljna sam sa njima.

Ljiljana
Kod prve informacije mi se učinilo da su higijenski ulošci  Airiz, skupi i da trebam napraviti dobru kalkulaciju da bih ih koristila. Radim takav posao, da sam cijeli radni dan u nemogućnosti da se odvojim od stranaka ili da obavim nesto za sebe. Svježina koju dobijemo koristenjem HU Airiz za vrijeme ciklusa -daje i dodatnu sigurnost koja mi je jako potrebna kada sam jako okupirana poslom. Umor od prebukiranog radnog dana -nestaje! Osjecam se svježe, osjecam energiju! 

Sandra  
HU Airiz, dnevni, dala mi gdja Verica  i rekla da cu odmah osjetiti svjezinu, snagu...i prezentirala mi vise nacina koristenja HU Ariz...odusevili su me. Toplo preporucujem svima.Pakiranje


Komplet (3 dnevna , 1 noćni i 2 svakodnevna).  

Najpovoljnija kupnja!!!!
Dovoljno uložaka za 90 dana.
Cijena 249,00kn  (za članove)


Muškarci usrećite svoje ljubljene i poklonite im komplet higijenskih uložaka za 90 dana korištenja.

Nema  korisnijeg i potrebnijeg poklona za ženu.

Konsultacije, preporuke, savjeti, narudžbe i radionice na:


Izvan Zagreba preparate šaljemo poštom. Plaćanje pouzećem.

U Zagrebu sve preparate i aparate možete kupiti u našem centru.

Radno vrijeme:
pon-pet od 09h-18h  
sub od 09h-13h

Prisustvujte našim radionicama i predavanjima