Savjeti nutricioniste

Kineska tradicionalna mudrost i nutricionizam

Ja sam nutricionistica Ksenija Sušac i odgovaram na sva vaša pitanja kako kombinirati prehranu sa prirodnim preparatima na bazi TKM. Konsultacije i usklađivanje preporuka i prehrane i tokom korištenja preparata.

Nazovite me na mob:

098/ 820 561

Iskoristite moje dugogodišnje iskustvo  sa vodećim dodacima prehrani iz Kine.Dostava u sve zemlje EU

Kupujte po povlaštenim članskim cijenama direktno od kompanije Tiens.

Radionica kineske tradicionalne medicine

 • 04.04.2016. Zagreb
 • 07.04.2016. Rijeka
 • 10.04.2016. Rijeka
 • 19.04.2016. Karlovac
 • 26.04.2016. Zagreb

Male radionice u Zagrebu po dogovoru u našem centru.


Akcija -10%

na sve proizvode

do 24.04.2016.

Ljutnja:
Oslabljuje vam jetru.

Tuga:
Oslabljuje vam pluća.

Briga:
Oslabljuje vam trbuh

Stres:
Oslabljuje vam srce i mozak.

Strah:
Oslabljuje vam bubrege
 Ekstrakt bijelog graha

Carb blocker - ekstrakt bijelog graha


 • Pomaže kod pravilne pretvorbe ugljikohidrata u šećer
 • Zaustavlja jednu trećinu ugljikohidrata  da se pohranjuju u masnoće
 • Pomaže pri smanjenju glikemijskog indeksa škrobne hrane te može biti dopunski tretman kod ljudi s dijabetesom
 • Nema gubitka mišićne mase (Izvor: 2007;  Internacionalni časopis Medicinske znanosti)
 • Dobro se podnosi
Preporuka: Da bude učinkovit, ekstrakt bijelog graha mora biti u gastrointestinalom traktu u isto vrijeme kada i ugkljikohidrati koje konzumirate
 
Bijeli grah je koristan pri smanjenju tjelesne mase jer sadrži ugljikohidrate i blokatore škroba. Ekstrakt bijelog graha blokira rad probavnog enzima alpha-amylase. Alpha-amylase igra ključnu ulogu u probavi hrane. Kao probavni enzim, alpha-amylase je nužan za metabolizam škrobnih ugljikohidrata. Ovaj enzim je odgovoran za razbijanje škroba u oblik koji može biti apsorbiran  u Vašem gastrointestinalom traktu. Blokirajući učinak alpha-amylase encima, ekstrakt bijelog graha rezultirati će neprobavljivosti nekih škrobova. Ovo rezultira u apsorpciji manje kalorija i koristi bržem gubitku tjelesne mase.

Ekstrakt bijelog graha blokira proizvodnju i korištenje alpha-amylase, enzim koji metabolizira škrob u gastrointestinalom traktu. Tim procesom sprječava da tijelo apsorbira što više kalorija i ugljikohidrata i na taj način zaustavlja jednu trećinu ugljikohidrata koju jedete svaki dan da se pohranjuju u masnoće. Da bude učinkovit, ekstrakt bijelog graha mora biti u gastrointestinalom traktu u isto vrijeme kada i ugkljikohidrati koje konzumirate.

Mora se napomenuti da iako ekstrakt bijelog graha može blokirati probavu škroba, ekstrakt bijelog graha ne može blokirati masnoće ili probavu šećera, dakle kontrola prehrane je nužna kako bi se održalo optimalno zdravlje. Također, ekstrakt bijelog graha blokira apsorpciju konzumiranog škroba, ali ne blokira sav unos škroba. Phaseolus Vulgaris neće postići smanjenje težine kod osoba koje konzumiraju velike količine hrane pune škroba. Ekstrakt bijelog graha unapređuje menadžement zdrave težine i zdravog gubitka težine i trenutno je najbolje razvijen proizvod koji blokira škrob; ono nije panaceja za kontrolu težine. Dakle, preporučuje se kontinuirano smanjenje unosa škroba za vrijeme uzimanja ekstrakta bijelog graha.

Istraživači UCLA potvrdili su da ekstrakt bijelog graha pomaže tijelu zaustavljanje pretvorbe ugljikohidrata u šećere. Probavni enzim u tijelu djeluje kao škare, sjeckajući škrob u male šećere. Phaseolus vulgaris zaustavlja enzim tako da škrob ostaje u tijelu  sve dok vlakna ne prođu kroz gastrointestinalni traktne apsorbirana. Osobe u kliničkom istraživanju, koji su uzeli ekstrakt bijelog graha smanjili su tjelesnu težinu, ali ne i mišićnu masu.
 
Cijena za članove je 251,00 kn

 • Upit ili narudžbu možete poslati i kontakt formom.
 •  
 • Pošalji upit

.
Dehidrirani kofein:
Dehidrirani kofeinje kofein u dehidriranom obliku (bez vode). Osoba može uzeti tabletu koja sadrži dehidrirani kofein ili popiti šalicu kave za isti učinak, ipak koncentracija kofeina može se razlikovati ovisno o izvoru istog.
To je dodatak u obliku kofeina i tijelo ga absorbira brže nego kavu.
Za one koji se osjećaju tromo i potrebno im je nešto extra da ih pogura kroz dan, kofein je pravo rješenje. Ovaj bezkaloričan stimulant, obavlja posao brzo i efikasno.