Savjeti nutricioniste i Tiens

Vodeći preparati na bazi tradicionalne kineske medicine i prehrana.

Ja sam nutricionistica Ksenija Sušac. 13 godina koristim i preporučam preparate kompanije Tiens. Imam veliko iskustvo na tom polju.

Nazovite me i saznajte:

- koje preparate koristiti,

- u koje vrijeme ih piti,

- što jesti i kada,

Nazovite me na mob:

098/ 820 561


Prisustvujte  radionicama i edukacijama o kineskoj tradicionalnoj medicini.


Ljutnja:
Oslabljuje vam jetru.

Tuga:
Oslabljuje vam pluća.

Briga:
Oslabljuje vam trbuh

Stres:
Oslabljuje vam srce i mozak.

Strah:
Oslabljuje vam bubregeUSKLADITE PREHRANU SA STANJEM ORGANIZMA   Bubrezi


Kod problema sa bubrezima  preporučam kordiceps i to originalni Tiensov kordiceps sinenzis. Jedan od  najpoznatijih u Kini i širom svijeta. Godinama ga i sama koristim te je temelj mojim preporukama.

Uz originalni kordiceps preporučujem i čaj za meridijan bubrega.

U razgovoru vam savjetujem kada ih uzimati te dali je potrebno uvesti još neki od preparata kao i prehranu.

Da bi bubrezi što dulje ostali zdravi, pripazite na alkohol i sol koje koristite. Bubrezi čuvaju donje udove od hladnoće i vlage. Nemojte nepotrebno iscrpljivati svoje tijelo. Očuvanje energije bubrega na duge staze je tajna dugovječnosti.Citat preuzet iz knjige "Budite zdravi" dr. Bikbajeva F.R.,


NEFROLOGIJA
Glomerulonefritis

Bubreg je organ koji Kinezi nazivaju drugim srcem. U tibetanskoj medicini bubrezi predstavljaju jedan od najvažnijih organa koji utječe bukvalno na sve. Ako, na primjer, imate loš sluh, znači da trebate liječiti bubrege. Bolest samog bubrega, odnosno glomerulnog aparata, zasad se smatra neizlječivom. Ta bolest je glomerulonefritis. Kada dospijete u bolnicu, u najboljem slučaju će vam prepisati vitamine ili još nešto slično, jer u suvremenoj farmaciji nema metoda liječenja i preparata koji bi se borili protiv te bolesti.

Bubreg postepeno počinje tiho otkazivati, dolazi do bubrežne insuficijencije. Da, danas se primjenjuje umjetni bubreg, ali je bolje kada funkcionira vaš vlastiti. A kakav je zadatak bubrega? On treba izbacivati štetne tvari iz organizma. Kad smo mi prvi put čuli za Kordiceps saznali smo da Kinezi taj preparat zovu preparat za drugo srce - bubrege. Ja kažem preparat, mada oni to nazivaju hranom koja pomaže izlječenju.

Kordiceps obnavlja funkciju bubrega.
Kordiceps je izuzetan prirodan antibiotik. U nekoliko epruveta s mikrobima stavljen je rastvoren Kordiceps i utvrđeno je da djeluje na patogenu mikrofloru baktercidno i bakteriostatički, kao onaj naš penicilin ili „Klaforan“. Osim toga, Kordiceps stimulira stvaranje T-limfocita koji ubijaju mikrobe. To nas je oduševilo!

Konačno dobar antibiotik za bubrege, ali kada smo bolesnicima počeli davati preparat pojavilo se još jedno izuzetno otkriće. On obnavlja rad glomerulnog aparata bubrega. Što se događa kod glomerulonefritisa? Dolazi do poremećaja filtriranja urina, u njemu se pojavljuje ono čega ne bi trebalo biti- krv, prvi simptom, cilindri, urea, kreatinin. Kod uzimanja Kordicepsa primijetili smo da se obnavlja funkcija bubrega, odnoson obnavljanje glomerulanog aparata bubrega bubrežnog tkiva!

Znali smo odavno da Kordiceps obnavlja tkivo jetre. Svi preparati tibetanske medicine imaju svojstva obnavljanja, ali nismo sreli preparat koji je u stanju obnavljati bubrežno tkivo. Zato Kordiceps predstavlja prvi preparat koji obavlja funkciju bubrega.

To je njegov najveći značaj.

U Kini je postojala tibetanska medicina za narod i za cara. I ranije je Kina prodavala recepte samo narodne medicine, a od 1993. Kompanija „Tianshi“ je pustila u promet carske formule. To su recepti koji su zaista učinkoviti, jer možete zamisliti što se događa s liječnikom ako ne izliječi cara. I liječnik se trudio odabrati takvu travu da ne bi, ne daj Bože, caru oštetio bubreg.Za sve detaljnije informacije, iskustva i preporuke nazovite na mob: 091/ 165 9166  ili  098/ 820 561